Sanselig Erkendelse

Sanselig Erkendelse er en kombination af samtale og massage. De to ting holdes på den ene side adskilt, men virker samtidig ind i hinanden. Vi beskriver det også som personlig udvikling.

Hvorfor kobler vi samtale og massage?

Der kommer mange mennesker til os med forskellige problemer, der besværliggør deres liv. Mange oplever også, at det ikke rigtigt hjælper kun at tale om det. Mange har talt meget og ikke fået det særlig meget bedre, trods det at de forstår deres egne handlemønstre ret godt.

Derfor har vi koblet den tantriske massage på, hvor der ikke er et mål med massagen og ingenting at fikse, men hvor det handler om at komme til stede. Sanse dig selv, mærke dine følelser og iagttage tankerne. Eller endnu mere præcist: at begynde at se på dig selv med nye og ofte mere kærlige øjne uden at bedømme dig selv. På den måde kan vi undersøge det at forene den kropslige erfaring med refleksion.

Temaer vi støder på, er for eksempel kontrol, hengivelse, lyst, begær, spænding, modstand, give slip, frygt, naturlighed, skam, manglende lyst mm.

Det kan naturligvis arrangeres som et enkelt møde og som flere møder i et forløb.

Her er en lille video, der fortæller om Sanselig Erkendelse, præsenteret af Trine. Du kan både komme til Sanselig Erkendelse hos Trine og Jørn.

Sanselig Erkendelse