Kontakt, Priser og Aflysning

Opdateret 20.12.2018

NB! Da jeg er kommet til skade med min venstre skulder kan jeg ikke lave massager det næste stykke tid. Send mig gerne en mail på jorn@tantramassageaarhus.net hvis du vil skrives op på venteliste. Så sender jeg dig en mail, når jeg er klar igen. Jeg forventer at det tidligst bliver til foråret 2019.

Kærlig hilsen

Jørn

Status d. 7 April, 2019

Jeg er desværre stadig ikke klar til at lave massager, men godt igang med genoptræningen. Det er et stift led, som skal gøres fleksibelt og stærkt igen, så det tager noget tid. Men skriv til mig på jorn@tantramassageaarhus.net og så vender jeg tilbage til dig når jeg er klar. Jeg håber nu på at være klar omkring August 2019, men det er usikkert hvor hurtigt jeg kan få fleksibiliteten tilbage.

Kærlig hilsen

Jørn

Adresse

Hans Broges Vej 31,

8220 Brabrand

Fra motorvejen  tag Århus V afkørslen ind ad Silkeborgvej.

Det er det lille sorte anneks til venstre for huset.

Kontakt

Vil du helst bruge mail kan du skrive til mig på jorn@tantramassageaarhus.net.

Eller du kan ringe på: 23464540. Jeg forsøger at svare tilbage i løbet af 24 timer.

Jeg tager ikke imod anonyme gæster, så jeg skal kende dit navn og din adresse. Diskretion er en selvfølge.

Telefonsamtale

Massager aftales som regel altid med en indledende samtale, for at afklare om min tantramassage er den rigtige for dig. Det er også vigtigt at mærke efter, om vi begge har lyst til at gå ind i det møde, som en tantramassage er.

En sjælden gang sker det at jeg oplever et Nej i mig selv, inden en massage. Så vil jeg forsøge at formidle det til dig inden massagen. Det sker både for at beskytte mig selv og dig i forløbet.

Priser

NB! Intropriser indtil December 2019. Da jeg er startet på en ny uddannelse i Systemisk Narrativ Psykoterapi ønsker jeg at arbejde med kombinationen af en terapeutisk samtale og en efterfølgende tantramassage for at undersøge den samlede effekt. I studieforløbet har jeg derfor midlertidige priser:

Terapi: 500 Dkr. for 1 time 30 min. samtale. Studerende: 350 kr.

Tantramassage: 1000 Dkr. for samtale og massage – ialt ca. 3 timer. Studerende: 750 Kr.

Terapi og tantramassage: 1000 Dkr. tager ca. 4 timer alt efter samtalens længde. Studerende: 750 Kr.

Standard-priser

Tantramassage: 1500 kr.

Indeholder 1 times samtale og ca. 1,5 til 2 timers massage. Prisen er for entré.

Tantramassage for par: 3800 kr.

En dobbelt – massage tager typisk mellem 2,5-3 timer. Prisen indeholder en samtale. Begge massager foregår samtidig i det samme rum.

Studerende halv pris. Da jeg har en del aflysninger indføres forudbetaling af depositum på 25% af prisen. Depositum betales efter et par dage, fra vi har lavet en aftale, og bliver trukket fra prisen på selve dagen. Tiden er først booket, når depositum er modtaget.

Hav gerne det nøjagtige beløb med, da jeg ikke altid har byttepenge.

Aflysning

Aflyses der inden for 2 døgn, betales det halve beløb, inden for 24 timer betales det fulde beløb.

Skulle det ske, at du bliver nødt til at aflyse efter tidsfristens udløb, bedes du indbetale beløbet på min konto (5381-0000252726) eller på mobilepay: 23464540.