Bog-skrivning, en brækket skulder og Covid-19

Lang tid siden sidste opdatering. Det er der flere årsager til. Først og fremmest er jeg sammen med Trine Dupont igang med at skrive en bog om Sanselig Erkendelse og psykoterapi. Det glæder jeg mig meget til at sende videre ud i verden.

Dernæst brækkede jeg min skulder i December 2018 og den er først ved at være god nok til massager nu.

Og så er vi jo alle blevet ramt af Covid-19. Det har været lidt forvirrende at følge med i; hvad må vi og hvad må vi ikke som massører. Det ser dog ud til at vi åbner lige så stille op, og derfor starter jeg også selv mine massager og terapier op.

For samtidig at være omsorgsfuld har jeg besluttet at rammerne for en tid tilpasses den nuværende situation:

  • Inden massagen tager du bad hjemmefra (eller får et bad her hos mig) og du bedes køre direkte hjemmefra til mig
  • Jeg tager selv bad inden massagen
  • Der er håndsprit, når du ankommer
  • Efter massagen får du lov at bade hos mig eller du bedes tage direkte hjem og bade
  • Jeg har kun én massage pr. uge
  • Hvis du eller jeg har de mindste symptomer på Covid-19 kan massagen aflyses helt op til selve dagen uden at det koster noget
  • Selve massagen foregår med ganske få tilpasninger, helt som den plejer

Glæder mig til at møde dig,

Jørn