Det vidunderlige stormvejr

tantramassage

Det vidunderlige stormvejr

Jeg har ofte gæster hos mig, der på forskellig vis føler et behov for at tage ansvar for deres eget liv. Det gør de hos mig, ved at gå ind i en tantramassage. Kvinden der har givet denne tilbagemelding, er faktisk allerede kommet langt og har efterladt hendes oplevelser så meget, som det kan lade sig gøre lige nu. Her beskriver hun, hvordan hun har det efter en sanseoplevelse, som det tidligere har været helt umuligt at gå ind i for hende.

Teksten afspejler det ”vidunderlige stormvejr”, en tantramassage kan være. Hun går ind i massagen med dyb sanselighed, og samtidig med en stor indre modstand. Hun er meget bevidst, og ser derfor hendes reaktioner og tanker i hele forløbet.

Goddam, hvor jeg elsker mit job <3 Jeg føler mig heldig over at have kontakt med mennesker, der er så optaget af at undersøge deres egen seksualitet og væren til stede på i verden.


Tilbagemelding efter en tantramassage

Tak for rummet, du delte med mig i dag.

Et par timer her efter jeg kom hjem, satte jeg mig og skrev noget ned for mig selv. Det er som regel en strategi jeg følger, hvis flere ting/følelser rumsterer 🙂 

Det vil jeg gerne dele med dig. Det er ikke skrevet til dig. Men måske det kan gi’ dig et eller andet, at vide hvad du har givet mig med i dag, og hvad jeg sidder med herefter. 

Det er ret hudløst og ustruktureret. (Så er du advaret!)

Den 29. Dec. Kl. 20.15:

Jeg kom hjem og kiggede mig i spejlet! Til trods for at håret stod ud til alle sider og var ekstremt fedtet ind i olie, ja så er det længe siden jeg har set så frisk ud – så helt nyvasket ud, så ren og fin. Nu har jeg det meget mærkeligt! Jeg gennemgår en del blandede og irrationelle følelser.

Jeg er helt vildt træt i min krop, selvom jeg ikke har gjort andet end at ligge stille og tage i mod. Det var dejligt og skræmmende på samme tid. Tænkte kort ind i mellem – NU må vi da snart komme dertil(klimaks)! Vi kan da ikke gøre det her, vi kan da ikke være i det her – uden at komme dertil! Hvornår kommer vi dertil? Hvis massagen varer knapt halvanden time, så må vi snart komme dertil! Men vi kom aldrig dertil!

Og hvad gjorde det så ved mig? Jeg blev utrolig rørt, men samtidig bekymret for at have gjort noget forkert. Var jeg mon så utilstrækkelig, så meget ude af stand til at elske/blive elsket..? Han gjorde det jo reelt fordi han skulle, han fik jo penge for det.. måske glædede han sig til det var ovre! Stop stop stop – hold inde!!! Det var jo slet ikke derfor jeg var der!!

Måske gjorde han det i virkeligheden for mig, måske betød det bare noget andet end hvad jeg før har oplevet og følt. Han var jo god, og rar, blid og opmærksom! Arhmen ved da slet ikke hvad jeg skal tænke lige nu! Måske det bare var godt, måske det bare var en befrielse!

Det er egentlig længe siden jeg har trukket vejret så godt igennem.. bare at ligge der og mærke min vejrtrækning, mærke og høre hans vejrtrækning, mærke hans hænder på min krop, mærke dem føle sig frem, – føle mig!

Men har svært ved ikke at føle mig utilstrækkelig. Berøring og nydelse har så længe handlet om at gøre ‘min mand’ glad og tilfreds, i forventningen om at han i forlængelse af det, ville give mig en form for omsorg, nærhed og tryghed. Pludselig handler det om noget andet – ‘Mig’ og ‘Min lyst’! Fuck i helvede det var svært, gled ind og ud af det gamle, – mellem opmærksomheden på ham og hvad har han lyst til og hvad ville han have mig til… og over i – hvad har jeg lyst til…?? Men det er da nu værd at undersøge, om ikke jeg kan komme tættere på det sidste. 

Når man tænker på hvad jeg kommer rejsende fra – så er det fandme sejt at komme hertil!! At åbne op og invitere ind til mig – helt frivilligt!!  Dengang hvor jeg ikke anede hvordan min egen lilletå havde det, og jeg var fuldkommen blotlagt for følelser og nu har jeg dem i hobetal…Jeg ved da godt hvad jeg helst vil! Det bliver da et Ja Tak! til følelserne, selvom de til tider kan virke helt fuldkommen umulige… Dengang hvor min krop var i traume, og hvor et simpelt samleje var en komplet fysisk umulighed. Dengang hvor jeg skammede mig over at føle lyst, da jeg skammede mig frygteligt over at blive så våd ved den mindste berøring – det gjorde jeg også i dag!

Men hvorfor? Tror den skam ligger dybt i mig fra langt tilbage… at blive våd indikerer jo lyst, blev jeg våd da jeg blev misbrugt som barn og ung – ja! Det gjorde jeg følte mig enormt skyldig og flov over mig selv, for jeg havde jo ikke lyst! Og hvad med alle de gange jeg er forsvundet væk, svævet væk – ud af min krop, når jeg har været der sammen en mand…

Væk fra alt jeg mærkede, væk fra alt jeg så, væk fra alt jeg kunne dufte, smage og høre – bare væk! Med den rigtige mand har jeg lyst til at være i nuet og have øjenkontakt. Mærke nærvær og tilstedeværelse. Jeg har lyst til at mærke, dufte, lytte, grine, græde… og mere end det.. Det mærkede jeg rigtigt i dag og det var skelsættende dejligt! Det er det, jeg vil!

Og ja bevares, tantramassagen er nok ikke en oplevelse jeg vil kunne dele med alle og enhver, men jeg vil tage den med mig. Følelsen af at mærke en mand i fuld flor og lyst, som på trods af det, er der for mig og ikke gennemtrumfer hele lortet med sin mandlighed(om man vil..) Det kan da i kke andet end berøre mig helt igennem og dybt. Og ja det lyder da fuldkommen vanvittigt, ved da ikke hvad jeg havde forventet, men havde da nok frygtet det ville ende i en såkaldt ‘happy ending’! Og som jeg så tit siger: “man kan ikke noget, man aldrig har lært..” Og jeg har aldrig, som i – ALDRIG, oplevet det ikke er sket før…

Og det var virkelig rart og pisse frustrerende!

Tak ♥

Kærlig hilsen