For gammel til tantramassage? Eller for tyk?

For gammel til tantramassage? Eller for tyk?

Er jeg ikke for gammel til tantramassage hos dig? Eller for ung? For tyk? Har for stive led? Forskellige størrelser bryster? Eller er jeg ikke bare forkert?

Af og til får jeg sådan en forsigtig kommentar fra en gæst igennem telefonen. Det er måske udtryk for en kropskultur, hvor vi sætter alt for høje forventninger til os selv? Vi læser måske i et dameblad om perfekte mennesker, der lever det perfekte liv. Så kan vi selv føle os forkerte og miste modet til at gøre det, vi har lyst til. For jeg ligner jo ikke en reklame, eller en person fra en tv-serie.

Læste også for nylig en artikel om at unge kvinder nu undgår at gå i bad med andre, når de har dyrket idræt – fordi de ikke vil vise sig nøgne for andre end dem selv. Og samtidig synes modne kvinder ikke længere at de er sexede nok.

Jamen, for fanden da!

Det er en kropskultur, som er helt forskruet.

Lad mig slå en ting fast: Det er aldrig for sent at starte på tantra. Uanset hvor gammel du er. Det er heller aldrig forkert at få en tantramassage, hvis altså du har lyst.

Størrelse og type og form og farve betyder heller ikke en døjt – det er mennesket jeg mødes med – hud er hud og sanselighed er sanselighed <3

Seksualitet er livskraft. Og det kan vi næsten ikke få nok af. Især ikke i den her verden, som vi lever i idag.

Kærlig hilsen

Jørn