Invitation til samtale om tantra

Tantrisk samtaleInvitation til samtale

Når jeg skriver mine blogs og fortæller om tantra, møder jeg næsten altid en intens interesse. Jeg fornemmer, at det er spændende at få indsigt i de bevægelser der sker i mit liv. Jeg fornemmer, at mine bevægelser spejler nogle løsninger på tunge udfordringer i andres liv. Udfordringer, de har med dem selv eller udfordringer de har i relationen med en nuværende eller tidligere partner. Og når jeg åbner, kan mine omgivelser også selv åbne lidt mere.

Samtidig kan jeg se, at modet af og til svigter; det kan virke som om modstanden og konsekvenserne ved bare at tage små skridt hen imod tantra, kan synes helt uoverskuelige.

Det paradoks; at jeg gerne vil have den gode side af noget, men ikke det der gør ondt – fascinerer mig <3

Jeg har beskrevet lidt om det i nogle tidligere blogs her:

http://www.tantramassageaarhus.net/2016/10/16/ensomhed-fra-mig-selv/

http://www.tantramassageaarhus.net/2016/11/02/det-er-saadan-jeg-er/

Nu vil jeg gerne undersøge det lidt mere, og derfor ønsker jeg at invitere alle der har lyst til at tale om hvorfor det er så vanskeligt. Måske kan vi komme lidt nærmere på, hvad det er der afholder mange flere fra at finde modet til at tage det første skridt. Er du erfaren tantriker – kan du måske huske tiden lige før du tog skridtet. Har du endnu ikke vovet det første skridt, kan du bidrage med dine følelser og tanker om det hele.

Uanset hvor du er ifht. tantra, vil jeg gerne høre om det. Du kan altså ikke gøre noget forkert. Der er ikke uduelige ideer, tanker eller holdninger.

Så skriv til mig. Ring. Sms. Skype. Kom på besøg til kaffe. Send en brevdue. Whatever. Lad mig høre dine tanker om “Det at ville noget, men alligevel have svært ved at finde modet til det”.

Alle er velkommen. Kvinder og mænd, unge og gamle. Det koster ikke noget. Bare lidt mod <3

Glæder mig til at høre fra dig,

Kærlig hilsen,

Jørn

www.tantramassageaarhus.net

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.