Tantra som livsstil

Jørn Uhrenholt

Tantra som livsstil

Tantra som livsstil

Tantra er for mig en måde at leve livet på. Den tantra jeg lever efter, handler om at blive venner med sig selv og leve et bæredygtigt liv i balance og bevægelse. Det øver jeg i mine massager. At dykke ned i en mediterende massage og lade tiden forsvinde, giver mig mulighed for at bevæge mig i nu’et og undersøge, hvor jeg skal hen med den næste berøring.

Der er ikke to massager, som er ens, og jeg er oprigtigt undrende over hvor unikke, specielle, spændende, dynamiske, stille og intense massagerne kan være. Det er aldrig til at forudsige – heldigvis. Selv når jeg masserer den samme igen og igen, er der nyt at opdage.

Principperne i tantraen finder jeg også i mit liv som menneske, på job, i min familie eller i min omgangskreds. Af og til kan jeg godt tage mig selv i tænke at flere ville prøve en tantramassage, for verden simpelthen blive et bedre sted, hvis flere gjorde det.

Tænk på, hvor meget tid vi bruger på at blive gode til at tjene penge eller dyrke en sport. Vi uddanner os koncentreret i årevis for at blive klar til arbejdsmarkedet. En elitesports-udøver skal efter sigende, træne mindst 10.000 timer for at blive god.

Måske skal vi tænke det samme om nærhed, intimitet, bevidsthed og berøring. Alle sammen kvaliteter ved livet, der for mig er vigtigere end penge eller om jeg kan springe langt eller hoppe højt.

Tænk hvilke relationer, vi ville få ud af at træne 10.000 timers nærhed, berøring og intimitet. Og hvor klar vi ville blive til at gå ind i en relation <3

Jeg er uddannet Cand. Merc. i Ledelse og Organisation. I dag er jeg selvstændig IT-konsulent og har studeret tantramassage i de sidste 5 år. Jeg er desuden Systemisk Narrativ psykoterapeut.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen

Jørn