Else for helvede! Else!

Else for helvede, Else

Jeg har lige været en hel uge på Kreta på kursus i Bæredygtig Ledelse. Jeg var sammen med min dejlige kæreste Trine og det var en bevægende uge på alle mulige måder <3

En af de sidste dage er jeg på badeværelset, og Trine kalder inde fra værelset.

”Skaaaat? Hvem er Else?”

Jeg ved faktisk ikke helt hvem hun taler om, og jeg har sæbe i øjnene, men råber tilbage til hende:

”Jeg er ikke sikker på at jeg forstår… hvad var det at du sagde?”

”Jo, altså Else. Hvem er Else?” gentager Trine lidt højere.

Jeg bliver tiltagende forvirret. Else? Og går i stå i badet. Jeg har ikke nævnt nogen Else, synes jeg? Er der andre på kurset der hedder Else? Skanner dem alle sammen inde i hovedet. Næh, det er der vist ikke. Else, Else, Else…. Hmmm.

Råber igen inde fra badeværelset:

”Måske mener du hende min veninde nede fra De Kanariske øer? Ellers kan jeg ikke komme i tanke om andre?”

Og lige bagefter…. ”Og hvorfor spørger du?”

Jeg er nu så nysgerrig at jeg vader ud af badet og ind i værelset, hvor jeg ser at hun står og kigger på et stykke karton, et Livs-Kort, som var en af øvelserne i løbet af ugen. Øvelsen gik på at beskrive de væsentligste elementer i mit liv – og undervejs finde frem til en form for mening med hvert vores eget liv.

Trine peger midt på mit livs-kort og under ”Meningen med Livet” har jeg med store kragetæer skrevet:

hoho_9527x / Pixabay

“Else, for helvede, Else”

Jeg begynder at grine og kan mærke at jeg elsker hende endnu højere – lige der.

”Heh – nej min skat, der står ikke Else, for helvede, Else under meningen med livet. Der står:

”Elsk, for helvede, Elsk”

<3