Tantrisk samtaleSamtale inden tantramassagen

Samtale inden tantramassagen

For nogle er en tantramassage et stort skridt, som kan være svært at tage. Her kan en samtale være en måde at komme i gang med tantrauniverset på.

Samtalen foregår i min stue og ligner i ramme og omfang den samtale, som også tilbydes før en tantramassage.

Her vil jeg fortælle om min tantra, og den måde jeg opfatter tantra på. Jeg vil fortælle lidt om baggrunden for tantraen, hvordan jeg anvender tantra hver dag og hvad Ja og Nej kan betyde. Det er min mission at få det, der skal ske i tantramassagen til at stå så klart og tydeligt for dig som overhovedet muligt.

Du får rig lejlighed til at stille alle de spørgsmål, du har. Ofte vil det være en god ide at tænke over emner, som du gerne vil tale om. Det kan være skyld, skam, orgasmer, yoni/lingam massage eller mere eksistentielle emner som ensomhed eller frihed. Det er underordnet om du er alene eller i et forhold.

Intet emne er for stort eller for lille til at blive talt om.