Tantrisk samtaleSamtale inden tantramassagen

Samtale inden tantramassagen

For nogle er en tantramassage et stort skridt, som kan være svært at tage. Her kan en samtale være en måde at komme i gang med tantrauniverset på.

Samtalen ligner i ramme og omfang den samtale, der også tilbydes før en tantramassage. Men altså bare uden massagen.

Her vil jeg fortælle om min tantra, og den måde jeg opfatter tantra på. Jeg vil fortælle lidt om baggrunden for tantraen, hvordan jeg anvender tantra hver dag og hvad Ja og Nej kan betyde. Det er min håb at jeg kan formidle det, der kan ske i en tantramassage klart og tydeligt for dig.

Du får lejlighed til at stille de spørgsmål, du har. Ofte vil det være en god ide at tænke over emner, du gerne vil tale om. Det kan være skyld, skam, orgasmer, yoni/lingam massage eller mere eksistentielle emner som ensomhed eller frihed. Det er underordnet om du er alene eller i et forhold.

Intet emne er for stort eller for lille til at blive talt om.