Stilhedsretreat – nærvær og ro i sind og krop

Stilhedsretreat – nærvær og ro i sind og krop

Kanenori / Pixabay

Lige efter nytår har vi vores LIV I KÆRLIGHEDEN – Stilhedsretreat. Det bliver dejligt efter Jul og Nytår at synke ind i stilheden sammen med jer. Her er det programmet for den forlængede weekend D. 4-7 Januar 2018. Intropris for nye til LIV I Kærligheden er 3300 pr. par inkl. seminar og dobbeltværelse.

Måske var det noget som julegave til den du elsker?

Beskrivelsen finder du i Officielt Program – LIK – Stilhed v1.1

“I dette modul sætter vi fokus på stilhed. Vi vil finde ud af hvad der sker, når vi er stille sammen.

I stilheden opdager vi os selv på helt nye måder. Vi ser sider af os selv, som ikke er synlige, når vi har for travlt. Mærker kontakten til vores krop, får ro i sindet og plads til at tænke tanker. For at det kan ske, er vi nødt til at etablere et forhold til stilheden.”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.